Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

înțeleg
Romanian English French

Colectii Decora Design

 TheVenon 1908 - Un secol de experienta si curaj

            Povestea si reputatia brandului THEVENON 1908 incep inca din anul 1908, in orasul francez Le Puy-en Velay. Pornit ca o afacere de familie, TheVenon 1908 este si astazi cunoscut la nivel international pentru tesaturile sale cu imprimeuri fabuloase.

            100 ani mai tarziu, Olivier si Vincent Thevenon isi revizuiesc continuu decoratiunile textile, ducand mai departe mandria traditiei frantuzesti. In randul marilor decoratori, designeri de interior si arhitecti, Thevenon este considerat cel mai accesibil brand din gama companiilor Premium.

            Colectiile Thevenon 1908 se remarca nu doar prin calitatea superioara, ci si prin creativitatea imprimeurilor iesite din comun. Fiecare tesatura spune o poveste, designerii gasindu-si inspiratia in mod special in natura, precum si in povestile si basmele frantuzesti.

            Tesaturile Thevenon 1908 corespund atat pentru spatiile decorate in stil clasic, precum si in cele moderne, in cele mai diverse forme: perdele, draperii, tapiseria tabliilor de pat, a canapelelor sau a scaunelor, lenjerii de pat si cuverturi.

            Colectiile Thevenon 1908 se adreseaza in mod special acelora dintre dumneavoastra care vor sa isi transpuna personalitatea in propriul camin si celor care au curaj sa iasa in evidenta.

Sus
Copyright © 2018 Decora Design. Toate drepturile rezervate.