Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

înțeleg
Romanian English French

Servicii Decora Design

Confectionare

     In cei peste 15 ani de experienta, in atelierul nostru de croitorie am creat perdele si draperii pentru locatii remarcabile – hoteluri din Paris, ambasade, institutii, restaurante, vile sau apartamente.

     Decora Design executa in atelierul propriu o gama larga de produse:
- perdele si draperii cu diverse rejanse: wave (in valuri / in forma de S), fagure, paralel, cuta randunica, cuta americana, cuta creion, cuta frantuzeasca, cuta Goblet, cuta Grommet, cuta fixa, pliuri inversate, s.a.;   
- cuverturi;
- fete de masa, naproane;
 -lenjerie cu dimensiuni speciale;
- drapaje, decoruri sofisticate;
- tapitare/remodelare mic mobilier;
- borduri,  sisteme romane atipice.

     Avem standarde internationale, de aceea colaboram cu arhitecti de seama – inovativi si exigenti - atat pe plan local, cat si din Franta, Elvetia sau Belgia.
Atelierul nostru de croitorie are o echipa numeroasa ce poate realiza cele mai complexe elemente – satisfacem toate cerintele, lucram cu toate tipurile de materiale, inclusiv cele deosebit de pretentioase sau dificile.  Realizam orice tip de cusaturi – rejansa cret, paralel – transparenta si mata, ori rejansa fagure – transparenta si mata.

     La Decora Design, croim la comanda perdele clasice, rejanse, draperii, drapaje cu pasmanterii, snururi, perdele si draperii pe capse, bride. De asemenea, facem diferite cute manuale, cute fixe, cuverturi, fețe de perna cu incrustatii sau aplicatii. Remodelam huse de canapea, tapiserii, scaune sau fotolii si croim borduri, drapaje si sisteme romane atipice.

 

 perdele și draperii cu rejansa: wave, fagure, paralel, cută rândunică, cută americană, cută creion, cută franțuzească, cută Goblet, cută Grommet, cută fixă, pliuri inversate

Sus
Copyright © 2018 Decora Design. Toate drepturile rezervate.